Co mają do zaoferowania restauracje hotelowe?
Restauracje hotelowe charakteryzuje elegancki wystrój, przemyślane menu i profesjonalna obsługa. Wiele osób podróżujących w celach służbowych lub rekreacyjnych jada posiłki właśnie w takich miejscach. Robią to, bo wiedzą, że dostaną tam smaczne dania przygotowane ze świeżych, dojrzałych owoców i warzyw oraz ze sprawdzonego mięsa. Jednak dobra restauracja hotelowa ma do zaoferowania znacznie więcej. Dowiedz się co.
Restauracje hotelowe – jakość nie tylko na papierze
Trudno sobie wyobrazić dobry hotel bez dobrej restauracji. Choć wielu turystów wybiera miejsce noclegu, kierując się przede wszystkim lokalizacją, to jednak często biorą pod uwagę także oferowane wyżywienie. Dopiero połączenie wygodnego pokoju hotelowego ze smacznymi posiłkami składa się na komfort wypoczynku albo pracy – w przypadku wyjazdów służbowych. Właściciele hoteli doskonale zdają sobie z tego sprawę, dlatego dokładają starań, żeby restauracje hotelowe były odpowiednio urządzone, przestronne i żeby serwowały smaczne dania. Dania, które przyciągną także osoby nienocujące na terenie obiektu. Świetnym przykładem może być Biancas – hotel w Kosakowie. Tutejsza restauracja słynie ze znakomitej kuchni, szczegółowej karty dań (zawiera informacje o alergenach) i profesjonalnej, kulturalnej a przy tym życzliwej obsługi. Oprócz codziennych posiłków dla gości oferuje też wiele dodatkowych usług dla znacznie szerszej grupy odbiorców.
Restauracja hotelowa – oferta
Restauracje hotelowe z prawdziwego zdarzenia mają rozbudowaną ofertę. Organizują m.in.:
wesela,
chrzciny,
komunie,
stypy,
imprezy okolicznościowe,
bankiety,
lunche biznesowe.
Ich usługa w każdym przypadku obejmuje:
zadbanie o odpowiedni wystrój sali,
przygotowanie zatwierdzonych dań i przekąsek
zapewnienie obsługi kelnerskiej.
Hotelowa restauracja Kosakowo oferuje nie tylko stosowną do okoliczności aranżację sali, ale też estetycznie podane potrawy. Tutejsi kucharze korzystają ze świeżych składników i aromatycznych przypraw, więc przygotowywane przez nich dania są smaczne, zdrowe i niezwykle aromatyczne. Dbają też o to, żeby w menu znalazły się potrawy atrakcyjne dla dzieci. Ma to ogromne znaczenie dla rodziców, którzy mogą być spokojni i pewni, że ich pociechy wyjdą z restauracji najedzone i zadowolone.
Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana